ESENYURT ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURULU

Sayın Velimiz,

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı "Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı" 21 Ekim 2023 Cumartesi Günü Saat 14:00'da okulumuz Spor Salonunda yapılacaktır. Söz Konusu tarihte çoğunluk sağlanamadığı takdirde aynı gündemle 28 Ekim 2023 Cumartesi Günü Saat 14:00'da okulumuz spor salonunda çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır. Okul- Öğrenci- Veli iletişiminin pekiştirilmesine katkısının olacağı, ortak problemlerimize çözüm aranacağı; canımız, geleceğimizin teminetı çocuklarımızın durumlarının görüşüleceği bu toplantıya katılmınızı bekler, saygılar sunarız.

GÜNDEM:

1. Açılış, yoklama, toplantı katılım cetvelinin imzalatılması

2.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

3.Okul Müdürünün Genel Kurul açılış konuşması

4.Divan Başkanı ve 1 katip seçilmesi

5.Yönetim Kurulu Faaliyet raporunun okuynması, görüşülmesi ve ibra edilmesi

6.Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması, görüşülmesi ve ibra edilmesi

7.Denetleme Kurulu seçimi (Öğretmenler kurulu tarafından seçilecek 2 asil ve 2 yedek üye öğretmen ile veliler arasından seçilecek 1 asil, 2 yedek üye)

8.Yönetim Kurulu seçimi(veliler arasından seçilecek 5 asil, 5 yedek üye)

9.Tahmini bütçenin görüşülmesi

10.Dilek ve temenniler